Salt la conținut

Întrebări frecvente - FAQ

Dacă întrebarea ta nu a fost clarificata cu ajutorul întrebărilor frecvente sau dorești detalii suplimentare, completează formularul de contact. 

  • Produsele sunt originale?

Toate produsele de pe site-ul nostru sunt 100% originale. Fiecare produs vine însoțit de tag-ul de autenticitate. Cu o experiență vastă în domeniu, am reușit să ne asigurăm cele mai bune conexiuni în întreaga Europa pentru ca tu sa te bucuri de cele mai limitate modele, chiar și în România.

  • Produsele in marimile 36-40 sunt varianta GS sau Men?

Pentru fiecare produs Nike sau Jordan care exista in variante GS si Men, marimile cuprinse intre 36 si 40 sunt varianta GS, iar cele incepand cu marimea 40.5 sunt varianta Men.

  • Cât costă transportul? Pot verifica coletul la livrare?
Livrarea este gratuită pentru toate comenzile. Avem și opțiunea de verificare colet, vizibilă la checkout, la costul de 25 ron. 
  • Pot plăti ramburs? Dar cu cardul?

Comenzile se pot plăti atât ramburs, la curier, cât și avans prin card bancar. Plățile sunt securizate, astfel încât să te poți bucura de cumpărături în siguranță.

  • Ce semnifică eticheta 24h de pe imaginea unora dintre produse?

Eticheta 24h semnifică faptul că produsele respective pot fi livrate direct din depozitul local în termen de 24 de ore. Pentru a verifica dacă mărimea dorită de tine este eligibilă pentru livrarea în 24 de ore, îți recomandăm să:

- selectezi mărimea dorită de tine

- să verifici rubrica "Disponibilitate" vizibilă sub selectorul de mărimi unde va apărea fie disponibilitatea în sediul din Timișoara cu livrare 24h, fie cea din depozitul nostru extern cu un termen de livrare mai lung.

  • Pot returna produsele?

Da, ai la dispoziție 14 zile pentru a returna orice produs!

  • Mărimea mea nu apare în stoc. O pot comanda? 

Aproape orice produs poate fi adus la comandă, în special cele care sunt deja pe site. Dacă îți dorești un anumit model pe care nu îl găsești pe site, contactează-ne, iar noi ne vom asigura că te vei putea bucura de perechea mult dorită!

Adaugat in cos