Salt la conținut

Termeni și condiții

1. Despre Noi

          Serviciul www.outsole.ro este oferit de S.C. OUTSOLE S.R.L. cu sediul social in Timisoara, Strada Coriolan Brediceanu 9, AP.1, Garaj Auto, inmatriculat la Registrul Comertului sub nr. J35/2314/2020, avand cod unic de inregistrare RO 42946188, denumita in cele ce urmeaza societatea. 
 
Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

- Telefonic din orice retea cu tarif normal la numarul: 0753 624 530 
- Programul telefonic de lucru cu publicul este: L-V: 10:00 - 17:00
- 24/7 pe pagina de Instagram @outsole.ro
- Prin formularul de contact 
- Prin e-mail la: info@outsole.ro 
- Comenzile online pot fi plasate 24h din 24h, urmand a fi procesate in intervalul orar 12:00 - 16:00 de Luni pana Vineri. 

2. Despre OUTSOLE.RO

         Cu o gamă largă de produse, Outsole oferă spre vânzare atât sneakers limitați, cât și articole streetwear sau accesorii. Toate produsele sunt noi, originale și provin de la distribuitori autorizați.

Misiunea noastră este să oferim modelele mult căutate la cele mai bune prețuri din România. Cu o vechime de aproape 10 ani în domeniul de resell, ne mândrim cu peste 1000 clienți mulțumiți din întreaga țară.

 

3. Proprietatea Intelectuala 

          Toate elementele din continutul site-ului, toate logo-urile, fotografiile, grafica, software-ul, clipurile video şi alte date sunt protejate de Legea nr. 8/1996 cea a dreptului de autor. Aveţi dreptul de a vizualiza site-ul şi pentru a imprima paginile lui pentru unicul scop de a face o comandă prin intermediul www.outsole.ro 

          Cu toate acestea, orice copiere fără permisiunea scrisă de la titularul site-ului (S.C. OUTSOLE S.R.L.) este strict interzisă şi se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare. Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.outsole.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii. Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.outsole.ro atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.outsole.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii. Inregistrare ca utilizator Site-ul www.outsole.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a putea comanda produsele oferite de Site, precum si pentru primirea newsletterului www.outsole.ro  sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.outsole.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.  Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.outsole.ro. Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator. www.outsole.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.outsole.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele www.outsole.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore. www.outsole.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, in conditiile legii. 

  4. Datele Personale

          Termenii si conditiile generale de vanzare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre S.C. OUTSOLE S.R.L., prin intermediul magazinului virtual www.outsole.ro catre CUMPARATOR. Cumparatorul are obligatia de a furniza corect datele cu caracter personal, refuzul de a le furniza face ca prelucrarea comenzii sa fie imposibila. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vieţti private în sectorul comunicatiilor electronice, S.C. OUTSOLE S.R.L. opereaza urmoatarele categorii de date: Nume, Prenume, Adresa, CNP, Telefon si Adresa E-mail si are obligatia:   

  • Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari, Reprezantant Legal, S.C. OUTSOLE S.R.L.

  • De a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile: Gestiune Economico Financiara si Administrativa, Reclama Publicitate si Marketing. 

  • Informarea despre promotiile www.outsole.ro sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de www.outsole.ro prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.) 

  • Ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, ele putand fi transmise doar autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati în drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi sollicitat în conformitate cu legile in vigoare. 

  • Sa certifice faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr.365/2002 privind comertul electronic, precum si a HG 34/2014 privind protectia consumatorilor. 

          Cumparatorul are acces la datele personale si poate oricand sa le modifice prin panoul de client. In cazul optarii pentru plata on-line procesarea datelor de card se face pe serverele bancilor respective. www.outsole.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Pentru informare si suport ne puteti contacta la adresa info@outsole.ro

 5. Procedura de cumparare

          Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.outsole.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape: - identificarea si alegerea produselor - parcurgerea sistemului de checkout si completarea datelor cu caracter personal. Plata se efectueaza ramburs, online cu cardul sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus si daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005. Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www,outsole.ro,  sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile. 

 

6. Politica de vanzare

6.1. Preturile 

          Preturile produselor afisate pe www.outsole.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania), exceptia fac produsele care au specificat in continutul facturii mentiunea  "Regim special conform Art. 312".

          Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada. 

          In cazul unor reduceri de preturi comunicate pe www.outsole.ro, acestea se vor interpreta ca fiind disponibile pe acest site. 

6.2. Metode de plata 

          Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata:  

- online cu cardul prin Stripe

- numerar la livrare (ramburs) : daca ati ales sa platiti numerar  la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre curierul rapid care efectueaza livrarea

 6.3. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul www.outsole.ro? 

          Puteti cumpara produse prin www.outsole.ro urmand pasii: 

1. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati, alegeti marimea si apasati pe butonul "Adauga in cos". 

2. Se vor afisa produsele dvs, si totatul comenzii. Daca doriti sa specificati o informatie suplimentara pentru livrare, treceti informatiile in campul "Informatii Suplimentare pentru livrare" apoi prin butonul Finalizare Comanda. 

3. Aveti 2 posibilitati de a finaliza comanda: daca deja sunteti inregistrat, atunci introduceti datele dvs de conectare (user si parola), daca nu, introduceti datele normal ca si vizitator. 

4. Introduceti datele dvs, si adresa de facturare. 

5. Introduceti adresa de livrare, daca doriti ca adrea de livrare sa fie aceasi cu adresa de facturare atunci nu bifati nimic si mergeti mai departe. 

6. Alegeti metoda de livrare. 

7. Alegeti metoda de plata. 

8. Apasati butonul "Trimiteti comanda". 

          Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece va vom transmite prin email factura, informatiile legate de termenul de livrare si numarul de AWB al coletului. O adresa de e-mail sau un numar de telefon incorect introduse vor incetini intregul proces de comanda. Mai mult de atat, societatea noastra nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. 

  

6.4. Disponibilitatea produselor 

S.C. OUTSOLE S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula orice comanda din varii motive: produs indisponibil in stoc, produs defect, etc. S.C. OUTSOLE S.R.L. nu garantează disponibilitatea în stoc a produselor afișate. Valoarea maximă a obligațiilor S.C. OUTSOLE S.R.L. față de orice client în cazul nelivrării sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumpărate este valoarea sumelor încasate de S.C. OUTSOLE S.R.L. de la respectivul client.

6.5. Autenticitatea produselor

          Toate produsele de incaltaminte vandute pe websiteul www.outsole.ro sunt autentice si in cutia originala primita de la producator. Garantia autenticitatii este oferita de factura trimisa pe mail eliberata de S.C. OUTSOLE S.R.L. si de sigiliul de autenticitate atasat fiecarui produs. 

6.6. Confirmarea disponibilitatii produselor 

          Dupa plasarea comenzii, vei primi un email generat automat ce reprezinta inregistrarea comenzii in sistemul nostru. In cel mai scurt timp posibil veti fi contactat telefonic sau prin email, de un reprezentant www.outsole.ro ce va va informa asupra disponibilitatii si a termenului de livrare al produselor comandate. In anumite perioade ne rezervam insa dreptul sa livram direct comanda pentru a scurta timpul de livrare. 

6.7 Livrarea produselor 

          Pentru produsele marcate ca fiind disponibile in locatia "Timisoara", termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare. Livrarea produselor marcate ca fiind disponibile in "Depozit Exterm" se face in 1-14 zile lucratoare din momentul in care comanda a fost confirmată telefonic sau prin e-mail, la adresa specificata de client ca adresa de livrare. 

          Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid Fan Courier. Expedierea costa 15 ron pentru orice livrare, oriunde pe teritoriul national aflat in aria de acoperire a curierului. Aceasta valoare poate suferi modificari in functie de promotiile www.outsole.ro (spre exemplu livrare gratuita).

          Ne rezervam dreptul ca pentru clientii ce nu prezinta seriozitate in preluarea coletelor expediate in urma unor comenzi confirmate cu site-ul nostru sa solicitam plata integrala in avans sau sa refuzam comenzi si livrari ulterioare. 

  

6.8. Returnarea produselor 

          Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta (online), in termen 14 zile de la data la care dumneavoastra sau o parte terta numita de dumneavoastră intra  in posesia fizica a produselor. Inainte de a inregistra un retur, va rugam sa cititi cu atentie instructiunile referitoare la procedura de retur. Inregistrarea unui retur, fie telefonic, fie prin email sau alte cai, presupune faptul ca persoana a citit si este de acord cu termenii si conditiile site-ului www.outsole.ro.

          Pentru a fi eligibil pentru returnare, atat articolul cat si ambalajul acestuia trebuie sa fie nefolosit si exact aceeasi conditie în care l-ati primit. Pentru ca cererea dvs. de returnare sa fie acceptata trebuie sa respectati toate conditiile si instructiunile oferite de catre reprezentatii S.C. OUTSOLE S.R.L., dar si cele prezente pe site www.outsole.ro:

CONDITIILE PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR:

 

  • Produsul cumparat trebuie sa se afle in ambalajul original (va rugam sa impachetati produsul cu ambalajul original si toate accesoriile acestuia in cutia de carton speciala pentru livrare primita de la noi sau intr-o alta cutie de carton inainte de a il sigila cu banda adeziva - nu vom accepta produsele care au banda adeziva lipita direct pe ambalajul original sau produsele care au fost introduse doar intr-o punga sau hartie); 
  • Produsul returnat trebuie sa fie insotit de formularul de retur;
  • sigiliul alb cu logo-ul OUTSOLE si inscriptia  "VERIFIED AUTHENTIC” trebuie sa fie atasat;
  • produsul sa se afle in starea in care l-ati primit, sa nu fie deterioriat  si sa nu prezinta urme de uzura sau folosire (precum cute, urme de praf pe talpa exterioara sau cea interioara, etc) 
  • in cazul in care produsul a fost achizitionat intr-o promotie ce include si un produs cadou, trebuie sa returnati inclusiv produsul cadou in conditia initiala; 

          WWW.OUTSOLE.RO nu este responsabil pentru furnizarea sau plata transportului aferent produselor returnate. Nu acoperim costul returului,  clientii nostri trebuie sa asigure plata transportului, compania de curierat prin care se face returul fiind strict la alegerea clientului. Acest lucru poate suferi modificari in functie de promotiile www.outsole.ro (spre exemplu retur gratuit). Daca orice produs returnat vine cu un cost de transport, acesta va fi respins. Echipa OUTSOLE nu ridica coletele din sedii de curierat sau oficii postale, coletele trebuie livrate la adresa: 

OUTSOLE SRL

0753 624 530

Str Coriolan Brediceanu 9, Timisoara 300011, Timis, Romania

          Recomandam de asemenea sa pastrati dovada expedierii returului catre noi, dovada care trebuie eliberata de curier cand predati coletul acestuia. Dovada trebuie sa contina informatiile despre coletul returnat: codul de urmarire (AWB), numele si adresa expeditorului. In cazul in care un retur nu este acceptat, clientul va trebui sa achite costurile de transport tur-retur.

Pentru mai multe informatii despre rambursari/ retururi/ schimburi, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0753 624 530, pe Instagram aici, sau prin mail la info@outsole.ro.

ANULARE / MODIFICARE COMANDA

          Incepem sa lucram la comanda dvs. de indata ce o primim, asa ca nu vom putea face modificari la o comanda daca aceasta a fost deja expediata. Daca doriti sa modificati sau sa anulati comanda ne puteti contacta telefonic la 0753 624 530, pe contul de Instagram aici sau prin email la info@outsole.ro

SCHIMBURI

          Orice articol achizitionat din cadrul magazinului OUTSOLE.RO se poate schimba conform formularului de retur cu orice alt produs disponibil pe website.  Produsul care se doreste a fi schimbat va fi trimis spre sediul OUTSOLE, acesta va fi verificat de echipa noastra in ziua in care ajunge, iar noul produs va fi livrat spre client. Ambele costuri de transport vor fi suportate de catre client. De asemenea, preturile marimilor la acelasi produs pot sa difere. In acest caz, clientul va fi nevoit sa suporte diferenta de pret.

NOTE IMPORTANTE: 

1. Procedura de mai sus este obligatorie pentru procesarea returului de produse. 

2. Daca produsul a fost expediat gresit din vina noastra, vom suporta integral costurile de transport si inlocuire pentru produsul respectiv. 

3. Costul de schimbare pentru alte produse decat cele mentionate mai sus este cel perceput de catre curierul ales de client. Nu acceptam colete expediate prin Posta Romana. 

 

6.9. Returnarea contravalorii produselor 

          Returnarea contravalorii se va efectua in termen legal de maxim 14 de zile calendaristice de la data mentionata pe formularul de retur cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract conform OG34/2014. Rambursarea contravalorii va putea fi amanata pana la primirea produsului vandut. Voucherele sau codurile promotionale folosite la plasrea initiala a comenzii nu se vor reinnoi, acestea fiind deja utilizate. Prin prezentul paragraf nu se incalca drepturile de consumator.   

7. Erori tehnice 

          Ne rezervam dreptul de a nu onora o comanda daca din cauza unei erori tehnice, pretul final de vanzare al unui produs din comanda este intr-atat de disproportionat fata de pretul anterior al respectivului produs sau fata de valoarea obisnuita pe piata a acestuia incat pretul este derizoriu. Vom anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta. 

  

 

8. Forta Majora 

          www.outsole.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.outsole.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.outsole.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.outsole.ro lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.outsole.ro erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.  Publicitatea www.outsole.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.outsole.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.    

 

9. Legislatia aplicabila 

          Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.outsole.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, OG 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.Termenii si conditiile www.outsole.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC OUTSOLE S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Timisoara. 

10. Prezentarea ofertei 

        SC OUTSOLE S.R.L. isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra datelor tehnice prezente pe site-ul www.outsole.ro se vor efectua in conditiile legii. Datele tehnice prezente pe site-ul www.outsole.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.outsole.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs (prezentarea produselor, culorilor poate sa difere datorita luminozitatii monitorului sau a setarilor calculatorului dvs.). Imaginile de marketing au caracter informativ si pot exista diferente intre produsele care apar in imaginile de marketing si produsele disponibile pe site-ul www.outsole.ro

 

Adaugat in cos